permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, 20 March 2014

review - kids pelikat pants

salam..hai readers

lamanya rasa tak jenguk blog..gara2 kena tukar laptop..kena transfer semua barang2 dari laptop lama, kena uninstall pape yang tak patot dari laptop lama, kena install balik kat laptop baru..haish!..ni kalau nak resign ni kena redo balik semua..ops! ade angin2 nak resign nampak gayanya.haha

ok2..arini nak cerita pasal pelikat pants for kids yang sangat comelll~

aritu tengok anak cikkin, syafi pakai pelikat pants..comeynye lahai..terbekenan plak ibu.cikkin plak offer harga gegojes, ape lagi terus laju2 place order.haha.tanya kot ayah aqeel nak jugak yg dewasa..ayah kata tamaw sebab dia kuruih sangat.tak seswai..huh

so, last week try pakaikan aqeel pants tu..waktu pagi dekat rumah kakak..risau gak kot aqeel panas, tapi nengok gayanya ok je..siap bleh berlari..terus pakaikan sampai balik rumah waktu tengah hari dan aqeel tido pakai pelikat pants..takde plak die menunjukkan gaya rimas ke, panas ke..



overall, nora bagi 4 bintang! hahaha

p/s : sape2 yang berkenan nak beli pelikat pants jugak boleh contact cikkin ye

6 comments:

  1. comel la aqeel pakai pelikat pants..nanti nak belikan raees la..papa raees dah ada 1 dah..raees je belum lagi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli la kat raees ain..comey je tgk hah..hehe

      Delete
  2. hoi2..4 sabun daia la...hahaha...

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets