permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 25 March 2014

rase macam nak let go la..

salam..hai readers

sabtu lepas sempat mengemas lagi baju-baju yang dah tak boleh nak pakai..dedulu sebelum kawen minat ngat pakai kemeja opis tu..amboi nampak good-good sangat pakai kemeja g keje..haha.

lepas je kawen, pemalasnyaa nak iron baju2 kemeja tu kalau nak pegi keje..senang pakai baju kurung lagi. tak lama pastu pregnant plak..terus terkubur baju2 kemeja good2 tu dalam almari.hahaha



pas bersalin, nak pakai? non hado..aset hat belakang terserlah sangat.hahaha.terus pack2 buh dalam beg..tapi bila pikir2 buat apa la aku simpan..nak pakai lagi? badan boleh mengecik macam anak dara ke walopon baju tu kebanyakannya saiz XL? kalo simpan baju tu boleh ngembang ke? haih..sayang je..rase macam nak let go la.ade orang nak tak? huhu



4 comments:

  1. skng ni pakai baju yg x perlu iron jer he3

    ReplyDelete
  2. umi Qi suka pakai bju blouse and skirt pi kerja...kadang2 pakai bju kurung...x pakai sgt kemeja kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni dah beranak ni memang pilih baju kurung je la umi qi.haha

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets