permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 15 April 2014

aqeel's new ride - motor polis

salam..hai readers

last weekend, kitorang jalan2 kat rawang je, plan nak start cari baju raya..over sangat ni..pose pon tak habes ganti lagi..ops! hahaha

ape je la yang ade kat rawang kan..tak jusco, tesco, giant, mydin..heh.jalan2 kat giant nampak motor bateri.dari dulu memang ada plan nak belikan motor kat aqeel sebab dia memang sukaaaa sangat ngan motor..memula ade sorang acik tanya pasal moto bateri tu, kitorang dengar je.pastu sales girl tu kata ni ada discount, harga sekarang rm99..huih.sengih ayah aqeel terus kata nak beli untuk aqeel.kemain lagi aqeel try kat situ

dah balik rumah ayah aqeel duk sesenyap dalam bilik, pasang siap2 motor..berpusing2 aqeel cari ayah.haha

pastu kluar bawak motor, aqeel ngah nyusu terus melompat turun..haha.lawak betol tangok aqeel masa tu..seronok sangat.

dan harini masa nak hantar g rumah bs, aqeel dah ready pegang motor die, kitorang tutup lampu pon die still usaha nak bawak kua motor..hehe.aqeel2~



6 comments:

  1. vroom..vroom..aqeel nk gi mane tu..nk gi meronda yeh....heheh..

    ReplyDelete
  2. okey dpt bayangkan aqeel tarik moto nak bawah gi umah pengasuh die...:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..heret2 sambil mulut potpet suruh amek moto die

      Delete
  3. santeknyer...aqeel dh pndai ke tekan n manouver moto tu? p/s: i komen ni..eh.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aqeel tekan sket2..henjut2 moto tu..hahaha
      p/s : xpe i bole detect kalo u bace je pon..x komen takpe..takde hal lah!

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets