permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 29 April 2014

melawat baby airish..

salam..hai readers

balik dari pureen warehouse sale sabtu tu terus ke bandar country home..memang dah pakat ngan kawan nak g melawat ticer kitorang yang baru bersalin..ticer kitorang mase darjah 6..hahahaha.lawak rasenye, ticer ade anak yang lebih kurang sebaya ngan anak kitorang..tu anak ke-6 dia.anak tak plan katenye

walopon anak dah 6 ticer tu punya maintain kalah anak2 murid ni..hoi malu iolls.haha




si airish ni kemain putih merahnya..geram aku..ticer tu tanya aqeel. "aqeel nak adik?"..laju gila aqeel geleng..hahaha.balik rumah aku tunjuk gamba airish cakap aku nak baby girl pon aqeel geleng..hmm biase die tu!

kenan ke aqeel..ibu restu..ecewahhh ibu
sebelum balik tu suruh aqeel salam ngan ticer..aqeel panggil "kakak"..ooemmjiii.series muda la ticer ibu tu syg~

2 comments:

  1. Wahhh Aqeel renung dalam Airish tu... Ada apa2 ke he3

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets