permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 28 April 2014

pureen warehouse sale - 26 April 2014

salam..hai readers

berkesempatan lagi kali ni pegi warehouse sale pureen.masuk kali ke 4 dah..hehe.tapi kali ni rase lebih mencabar la. dulu kat PJ dah tau mane nak parking, walaupun kena bayar..kalini kat shah alam parking memang sangat susah, sbb park tepi2 jalan je..ada plak yang double park memang stuck tengah2 la..

kitorang sampai2 ngan konfiden pegi lalu dulu depan summit tu, memang non hado la parking, dekat 30 minit duduk saje dalam kete sebab stuck..derr! ade RELA pon tak guna.haha.berkat kesabaran dapat parking agak dekat la.ngan aqeel yang baru bangun tido..mata buntang segar-bugar, kitorang masuk dalam ramai2 orang tu..dah biase..tengok bakul2 dah kosong, laju je pegi kat orang yang duduk2 tengah sorting baju tanya mana yang taknak..hahaha.

kadang tu diorang cari untuk girl so yang boy diorang tinggalkn..kadang cari saiz kecik, saiz besar diorang tinggalkan..so pepandai la maniskan mulut bertanya..hehe.dah settle trus cari port nak duduk sorting baju.aqeel memula behave je..orang baru bangun tido.tapi tak lame pastu dia mula meragam.sebab panas gak kot..laju2 aku dukung bawak pegi tempat baju yang siap2 pair..cari untuk boboi ciknaa.. dapat la 3 pasang saiz L..ingat nak cari lagi dua tapi orang pureen tu tak letak2 plak.geram betol. jumpa satu lagi pair tapi saiz 18..aku ukur2 lebih kurang je saiz L terus amek.legaaa~

nak membayar satu hal lagi.kemain panjang queue..surrender terus.tinggalkan ayah aqeel bayar.ku bawak aqeel g kat kete.sampai2 kat kete check dalam handbag, kunci kete asben pegang plak..terbaekk la, takde la aku nak patah balik.so main la aqeel atas bonet kete dekat setengah jam.haha


 total rm120 je..bestnye2..hehe.suka baju pureen, sesuai buat baju basahan

16 comments:

  1. cantik! aduhai tak sabor dah tengok.. murah-murah kan..tQ aznor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2 cikna..murah2 tu yang makin ligat pegi tiap kali warehouse sale..hehe

      Delete
  2. xdpt pegi sebab belum gaji lagi..waaaaaaaa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ain, aznor pon blom gaji..ketuk asben sket.hehe..takpe nanti mesti ade lagi punye..

      Delete
  3. sy pun suka pureen, cantik dan murah

    ReplyDelete
  4. ecah pon pegi jugakkk..hehe..petang2 sikit baru nak buat entry pegi pureen warehouse sale ni..ecah masuk pukul 9.30 pagi..tapi rasa macam nak nngis..saya dah la mmboyot..dibuli2 kat situ..hehe..dapat 2 pasang baju..3 baju lagi xdapat seluar..tu pon kutip2 yg orang dah xnak jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi memang tau..diorang ni macam tak peduli kat preggy2 mom..sian nengok..saba eh..nanti baby dah kua g shopping lg :)

      Delete
  5. Bes kn...akk yg tgk je ni pn teruja.tp pd akk baju bajan je kot murah2...yg laen2 same rege kt pasaraya....adik akk bli wipes sume utk bakal bby dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak..sy skrg ni g pureen ni beli baju je..wipes sume tu kat 99 speedmart sme je harga..hehe

      Delete
  6. Replies
    1. sronok sopin baju besar2 aish kak..hehe

      Delete
  7. murohhhh nye. semua rm120 je. saya pun suka baju pureen sbb best baju dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah murah sgt..ade sehelai rm3 je..hehe.kain baju pureen ni sedap budak pakai.x panas

      Delete
  8. Cantik cantik baju wan pergi ahad pg tinggal baju xmenarik jea..hampa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..tp kena bergaduh sket loa dtg ari sabtu ni..hehe

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets