permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 14 July 2014

free gift - beg ladybug from drypers

salam, hai readers

cerita lamaaa dah.bila received pon aku dah tak ingat.tapi rasanya seminggu or 2 minggu lepas register jadi member drypers.tu pon lepas baca entry ieza..haha dasar malaysian yang suka barang free

btw, dekat situ tulis dapat sample drypers free.aku tak dapat sample, dapat beg yang super comel ni je..maybe size XL terlalu besar kot nak hantar.hahaha.


ibu kite kate beg ni kena kasik adek sbb beg kite dah banyak!
p/s : aku ngah tunggu free gift dari huggies plak..dasar!

6 comments:

  1. ain pun dapat gak beg comey ni...hehe...xdpt pampers ke aznor? ain dapat ...dapat lepas seminggu or 2 minggu dapat beg nie..nanti dapat la tu ..lambat sikit agaknye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh maybe kot..ingat dapat pampers dlu baru dapat beg.haha

      Delete
  2. cepat ea...daku gak xdpt2 lagi ni...dh dekat sebulan dh daftar....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah itula..ku pon pelik.cepat plak dapat..slalu free gift ni lambat.haha

      Delete
  3. baru nak daftar..hrp2 dpt lg..haha..dah jadi mak2 ni suke beno freegift..:P

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets