permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 11 July 2014

good news

salam..hai readers

sekian lama tak de entri..dekat sebulan kot.baru arini berpeluang nak update sket.

bz katenye nak handover keje kat ofis lama, nak sesuaikan diri dengan ofis baru.hehe

alhamdulillah, dah masuk 2 minggu ditempat baru.
belum bz..baru dapat replace laptop yang laju sket dan tak diblocked blogger.
just sibuk nak install program2 yang akan diguna kat sini..

pasal abamlom aqeel pon dah lama tak update.budak bila makin besar makin banyak la akal nak tunjuk.tambah bile die tau tak lame lagi nak dapat adik..hehe

alhamdulillah3..baby dah masuk 12w kalau ikot pada scan 1st time aritu.

belum sempat bukak buku pink kat kk sebab takde cuti kat tempat baru + nak mintak time off pon malu2 lagi.haha.
takde alahan yang teruk, same macam masa mengandungkan aqeel dulu.cuma tak lalu makan nasik pon same la mcm last time..

so tu je kot nak cite dalam 1st entri selepas berehat agak lame ni..hehe.

alhamdulillah, double good news in one time.terima kasih ya allah


4 comments:

  1. Tahniah nur...alhamdulillah rezeki, btw sama la kita. hihi.. selang bebrapa minggu :)

    http://blurplediary.blogspot.dk/2014/07/in-out-ramadhan-2014-di-perantauan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh nak same gak tu..dah la anak sulung pon lahir dekat2..congratz nisa!

      Delete
  2. eh...lmbt plak...nway tahniah...tc

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets