permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, 17 July 2014

Shopping raya 2014

Salam..hai readers

selasa lepas kan cuti nuzul quran, so memang plan nak shopping raya time tu.sekalik malam isnin lagi asben dah ajak g shopping

dia : syg kite g sogo malam ni nak?
sy  : malam ni? esok je la
dia : malam ni lah, siang kang tak larat dukung aqeel

jadinye lepas je buke kitorang terus gerak.ikot selayang so memang x jammed la.setengah jam je dah sampai sogo.mase sampai tu orang tak ramai lagi..so melenggang la kitorang pusing2 kat atas tu.dekat kul 9 orang dah ramai, terus capai mane yang rase elok.aqeel pon dah mule nak ngukur jalan! penatnye ya allah, lajuuu sangat die.

kat sogo just beli baju aqeel.settle semua asben ajak g jalan tar..as u know lah kan, jalan tar sah2 jalan berlaga bahu.argh! seb bek malam, kurang sikit penat

esoknye sambung shopping kat jusco rawang je.konon malas dah nak jalan jauh2.skalik asben ajak g plaza alam sentral plak.cari baju melayu 2 beranak tu.dah beli tengok tak same kaler lak..haha.baju aqeel same ngan ibu, ayah len sket.ahh belasah je la.kena cepat2 beli sebab aqeel dah memberak!
balik dari shah alam singgah bazar.sampai rumah elok2 dah berbuke..


hasil shopping-an hari isnin dan selasa..baju aqeel tu ade 3 pasang lagi yg dh dibeli awal2 ritu.hehe

selesai 95% shopping raya..ade sikit2 barang kecik je tak beli lagi..macam kasut aqeel, belt aqeel dan brooch ibu..hahaha.over tau ibu tu!

6 comments:

  1. ain gi shopping xbwk budak2 ni..xlarat oii nak ngejor nye.....so g sndri je..heheh...skg baju anak2 da setel..tinggal baju mak plak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..ni br sorg ain! letihnye dah rupe ape..haha

      Delete
  2. wah.. settle dah ye. lin husband punya blum settle lg. uhuhhu

    ReplyDelete
  3. theme kaler hijau yer....

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets