permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 18 August 2014

mengidam lontong

salam..hai readers

minggu lepas ada sembang2 ngan asben 

aku : abang, ada tak kawan2 abang wat open house?
dia : ada, minggu depan.nape?
aku : sayang teringin la nak makan lontong
dia : tapi tak sure la dia ade wat lontong ke tak

hmm..boleh je nak masak seniri, tapi yang mengidam ni nak orang lain yang masak.kames lepas kakak call kate nak datang sebab asben dia ada keje area rawang..aku ok kan je.sebab kakak dah biasa datang

jumaat aku soh asben g beli barang dapur sikit.aku selitkan jugak barang2 wat lontong

sabtu dalam kul 9.30 pagi kakak sampai..macam biasa dia mesti ada masak something.

yong : ehh ude, nanti kuakan tupperware dari beg tu.aku bawak lontong



pergh! rase nak nanges korang tau tak! macam mana dia leh tau ni.complete ngan nasi impit, sambal tumis ikan bilis..adoiii memang sayanggg sangat la kat kakak aku sorang ni..

aku sorang makan dekat 10pack nasi impit yang kecik2 tu..memang ngidam sungguh!!

6 comments:

  1. wah2..kakak ada naluri terbaik tu..boleh tahu si adik mengidam lontong..
    alhamdulillah rezeki mak buyong dapat makan juga akhirnya ;)

    ReplyDelete
  2. ntah kenapa bulan ni ciknaa pun giler lontong.. pergh..tak jemu2..haha

    ReplyDelete
  3. Alhmdlh... d permudahkanNYA nak dapat lontong...

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets