permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 22 September 2014

Aqeel : my big boy

salam..hai readers


He's a big boy now

ibu tau aqeel dah besar bila

- aqeel boleh lelap sendiri tanpa perlu ibu tepuk2
- aqeel pakai selipar dari dalam car ibu, so that ibu tak payah dukung aqeel bila sampai kat rumah bs
- aqeel datang selamatkan ibu bila ayah usik2 ibu

ibu tau aqeel dah ready nak jadi abang bila

- aqeel selalu kiss perut ibu sambil panggil baby2
- aqeel  dah tak mintak nak nenen bile ibu cakap nenen untuk baby

tapi..

- aqeel still jeles kalau ibu pegang or peluk baby lain
- aqeel still nak tido rapat2 dgn ibu, dapat tido kat lengan pon aqeel rela
- aqeel still mintak ibu dukung walaupun sekejap

its ok sayang.take your sweet time as my only baby in the house.
bila aqeel dah ada adik nanti pon sayang ibu kat aqeel tak kan berkurang

p/s : touching sangat bila aqeel tersedar malam2 cari ibu, mata tertutup, mulut panggil buu..buu.mungkin mencari guna bau kot..hmm


2 comments:

  1. Wah! Aqeel dah nak dapat adik baru ya...:)

    Salam kenal dari akak Aznor. Anak sulung Kak Yus nama Aqil juga, tp ejaan lain lah kan...:)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets