permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 10 November 2014

2nd pregnancy : 8th checkup

salam.. hai readers

harini masuk 30w dah adik aqeel..+/- 10w to go..hehe tak sabar plak rase nak gomol2 baby ni..
badan pon telah membesar dengan jayanya..haha tapi checkup kalini berat naik 1kg je untuk sebulan.ok sangat la  tu.hehe

checkup harini biase2 je..hb naik lagi jadi 12..aku dah skip2 makan iberet folic.patotnye sebijik sehari..sekarang aku makan selang sehari.nampaknya hb still maintain.cuba taknak bergantung sangat dengan iberet

benda2 lain.hmm nose bleeding pon dah takde.aku pon tataw ape penyebab nose bleed ritu..dan ape yang buat darah tu berenti..
kulit muka yang kering dan mengelupas pon dah ok..kulit dah licin balik..tinggal bekas2 cakaran aqeel je.haha.budak tu  gurau kasar sekarang..

overall at 30w aku still ok..sama macam mengandungkan aqeel dulu.



p/s : after 30w, akan ada checkup every 2 weeks..adoii..malasnye rase!

5 comments:

  1. haha..ciknaa memahami nya..tak sabar nak tengok dia..nak gomol dia..nak bf dia..sabar2..

    ReplyDelete
  2. salam kenal..jemput jenguk my blog

    ReplyDelete
  3. She ke kali ni? Syoknya pregnant lagi. Mesti comel baby nanti.

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets