permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 23 December 2014

2nd pregnancy : 12th checkup - MGTT test

Salam..hai readers

post semalam ade cite arini kena wat mgtt lagi skali sebab berat naik 2 kilo dalam mase 2 minggu..huh!.

oleh kerana dah 2 kali minum air gula dan result ok..langsung takde kerisauan ye kawan2.
puasa dari kul 10 mlm..pegi KK dan amek darah for the first time pukul 8.45 pagi..bacaan 4.7.

lepas 2 jam..10.45..nes amek darah sekali lagi..dan resultnye..7.7 uolls..terbulat mate ai tengok result.
nes pon terkejut asal tinggi sangat ni..sebelum2 ni 5.4,5.5 je..waaaa




tapi nes cakap takpe..7.7 normal lagi.tak payah buat bsp.adoi rase nak sujud syukur wey.aku bukan ape..dah la takde cti.kalo kne wat bsp bape banyak lagi unpaid leave aku kena amek..legaa~

hinsap jap aku..aku rase sebab lately aku suke nau makan fast food la..haih! pasni kena berjaga2

2 comments:

  1. hihihi...kite 1st pregnancy da pnh rase...2nd pregnancy mmg aware abes la..btw,bestnye nk dpt gegel... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sangka plak boleh tggi sgt gule last2 ni.huhu
      insyallah gegel.huhu

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets