permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 29 December 2014

2nd pregnancy : 13th checkup

salam..hai readers

masuk minggu ke 37..checkup dah jadi seminggu sekali..huii malas betol rase




semua ok..kalau tak bersalin by 19 jan baru kena jumpe doc plak.harap bersalin la sebelum due or kalau lepas due sehari dua ke takpe la..jangan sampai kena induce plak.huhu

alhamdulillah pregnant kali ni tak banyak masalah sangat.time aqeel dulu 36w, 37w dah kena pegi HSB..kaki pon tak bengkak..mungkin sebab hb ok.bak kate nurse tadi, "tak  kan bengkak dah ni sebab dah 37w..baby ke2 dah pandai jage makan ye sebab tu kaki tak bengkak".kih3.idok pon nes..ai hentam je makan ape yang teringin.tapi mungkin pregnant kalini suke nau berjalan..

nes dah tanye pasal perancang..adoi ai is lemah kalau tanye pasal ni..

nes : ok..lepas ni nak pakai perancang ape?
sy : err implanon kot
nes : saya taknak kot2..saya nak satu jawapan
sy : ok implanon
nes : good! nanti lepas bersalin terus pegi unit o&g mintak app untuk pasal implan

gitewww..risau ai ngandong lagi tahun 2016 la tu..eleyyyy.

4 comments:

  1. wahhhhh mmg nurse tnya pakai perancang apa sblm bsalin lagi eyh...

    ReplyDelete
  2. mmg nes rajen tnye pn...even skang nie chekup anak pn..dia tnye gak...hihhihi

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets