permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 1 December 2014

pureen warehouse sale - 29 November 2014

salam..hai readers

29/11 ritu kitorang pegi lagi pureen warehouse sale untuk kali ke 5.haha.nampak tak betapa sukanya kitorang ngan warehouse sale yang satu ni..

sebelum2 ni pegi beli baju aqeel..kalini pegi untuk shopping barang baby plak..ehh ade jugak untuk aqeel.3 pasang baju siang ngan sepasang baju tido..mula2 ingat taknak beli..tapi alih2 tengok ada plak saiz aqeel.2-3 years.aqeel kan sado, baju siang sume style tayang pusat dah.hahaha..sian plak nengoknye.

kitorang gerak agak awal  kalini..dalam kul 9.30 dari rumah..sampai shah alam kul 10.30.nak cari parking memang hazabedah sket.asben dah cakap nak park sebelum simpang ke warehouse tu..tapi mulot iolls ni lajuuu je cakap, ce try masuk dlu bang..derr.muke asben dah mencuka..fadan mukes..sampai depan pagar warehouse asben soh turun dulu..bawak aqeel..ko ghase?berani nak bantah..
laju je heret aqeel..duk nunggu depan pagar tu..10 minit jugak! lenguh2 pinggang mak buyong ni.naseb baek aqeel tak mintak dukung..

asben datang je terus laju2 masuk bahagian baju..nunnnn jauh kebelakang.haih.aritu diorang letak kat depan..sementara nak sampai ke tempat baju tu dah berbeg2 baju kat tetepi jalan tu..asben cakap, pilih je la sayang..sampai ke sudah aku tak sampai ketempat baju bebetol.hahaha..pilih dalam beg2 terbiar je..

dah lepas sort2 baju aqeel start meragam..die nak naik car! camno ni..lalu kuheret aqeel g beli air kat depan..fuhh3.air plak takleh bawak masuk..duk la bawah2 payung org menjual tu tunggu aqeel habeskan..hmm ok..dah hilang dahaga bawak balik die masuk dengan berdukung uolls..rase nak terberanak dah ibu.hahaha.terus beratur nak bayar..kemain panjang queue..asben kusuruh pegi amek barang2 lain macam wipes sume tu..sambil dukung aqeel.

asben datang balik aqeel dah lentok..tuka turn beratur, aku plak riba aqeel tido..kebas2 dah pinggang, kaki ibu nak oi..demimu barang murah.hahaha

settle beli sume dekat kul 2..mengheret plak barang2 berat tu ke kete yang agak jauh subhanallah..grr! mencabar sangat warehouse sale kalini..meh la nengok barang ape yang dibeli

15 pasang - 11  baju baby, 4 baju abg

yang ni je rase murah banding dari harga kat luar

pinky2..tbe2 selit satu singlet biru..maskulin sgt anak ibu nnti.haha


total : rm162


8 comments:

  1. Waaaa adik aqeel is gegirl la hehehhe byk betul warna pinky haaa...bagus la korang asben n wife ni dh kali kelima pi pureen warehouse...ju sikit pun lom penah pi...pi pun kt midvally ye expo je adeh hahahha...gigih korang tp hasilnya murah mmg berbaloi la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe insyallah girl kalini ju..gigih sbb nak murah je ni :)

      Delete
  2. Lepas ni dpt sepasangla ye sis.
    Tahniah!!
    Akk xpegi tp kirim pampers je kat ank tiri akk..dptla sekotak pampers utk aish

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah sepasang la kak..hehe
      owh aish pakai pampers pureen ye? ok ke kak? tgk rmai gak memborong pampers

      Delete
  3. wahh..banyak nye baju baru adik baby.....syok la kite tgk..

    ReplyDelete
  4. Sangat berbaloi. Biasa kalo beli kat luar atau bukan warehouse sale, rm162 tu hanya dpt separuh je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! so berbaloi la bersesak2 untuk harga yang murah.haha

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets