permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 16 January 2015

2nd pregnancy - 39w 4d : hari terakhir bekerja sebelum cuti panjang

salam..hai readers

hari ni last day keje sebelum cuti..edd 19 jan 2015,walaupun belum ada tanda2 bersalin, tapi iolls rase tak laratttt sangat dah nak drive ke opis.dari rawang ke bukit jelutong bukan dekat ye kawan2.. 70km pegi balik..

sakit yang menyucuk kat bawah tu dah rase..baby mengeras dah rase..tapi takde lagi signs of labor yg betol2.

berharap sangat baby keluar before due date..kalo lepas edd pon harap la sehari dua je.time aqeel dulu ngam2 dua hari lepas start cuti..mase 39w5d..

doakan aku ek korang..2nd baby ni neves die len macam rasenye :)




7 comments:

  1. kalau keluar 18/01 sama dah birthday dengan ain..heheh..
    apa2 pun...semoga segalanya dipermudahkan....insyaAllah..:)

    ReplyDelete
  2. Semoga di permudahkan semuanya.. Amin Ya Rabb Al Amin :)

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan olehNya :) amin.

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari kaknoor, alhamdulillah yaaa dah selamat selamat berpantang..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets