permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 24 April 2015

Hadiah Giveaway Special Mama & Bayi bernilai RM 750.00

salam..hai readers..

sebelum bersalin ritu memang selalu sangat join GA.terajin plak join GA by Mashitah Mamat ni sebab hadiah dia lumayan uolls.

so kena wat entri pasal penyusuan susu ibu.masa baby 39w dapat tau menang tempat ke2 worth rm100 jugak la.hehe.bertuah betul anak2 ibu ni..



bukan je dapat hadiah yang dijanjikan dapat jugak trial set bersalin shaklee.besaq2 noh pil shaklee ni..huahuahua



dan hadiah2 ni dah diguna pun sekarang..anak 2nd ni untuk breastfeeding aku just beli icepack..hehe
pam pakai malish mango yang menang kat sini..
beg dan botol pakai yang menang GA ni..

alhamdulillah rezeki anak2..

p/s : ops..pam malish mango belom review.huhu

12 comments:

  1. tahniah aznor :) selalu sis ade rezeki dalam GA nie kan..rezeki anak2 :)

    ReplyDelete
  2. Ui..bestnya dapat hadiah GA...

    ReplyDelete
  3. Congrats aznor.. mmg dah complete la set utk bf.. dpt hadiah pam then ni dpt cooler bag ngan bottle storage pulak.. mmg rezeki baby kan...

    ReplyDelete
  4. i dh bacer,,dtg blk tggl komen. haha

    ReplyDelete
  5. tahniah...hadiah menarik sangat tue

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets