permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 12 May 2015

Birthday party double D ladybird theme

salam..hai readers

gile lah..baru nak update cite 3 minggu lepas..haha.asalkan update kannn

ari ahad tu memang dah plan nak g birthday double d ni dan pagi tu ada agenda lain.pagi tu pegi menjemah dengan geng2 the gadis..korang tayah nak muntah bace gadis tu eh.haha.ni geng ex company lame..geng makan sesame..geng surau..yang ni kite wat 1 lagi entri lah nanti..nescaya kelihatan banyak entri di blog ini..huahuahua

aqeel dapat topi ladybird..olohh comeynye la hai..rajen beno umi wat bende2 gini



makanan adalah sangat sedap..asben boleh teringat2 rendang..sedap sangat katenye

kek comel..doorgift best..sume best la senang..haha

tak banyak benda pon boleh diceritakan selain keseronokan bersembang dengan geng2 gojes ni..kering tekak aku oiii

gamba dari enpon aku adalah 2 keping..sebabnya ai is bz bersembang!


danish debab



geng gojes dari kiri
- fiza the newcomer! die boleh taknak kawan aku sebab aku cakap mungkin tak jadi pegi birthday tu lepas die tekan button going kat event.hahaha
- sue soft spoken sangat2..lembuttt je.aku nak sembang pon kne guna low tone..aku takot sue cakap aku marah die.hahaha
- nad tak sempat sembang sangat tapi lawa weh ct norhalija ni.
- my aku jumpe die mase nak g amek makanan..tibe2 ade orang halang jalan..PANDANG BAWAH..laaa my rupenye.kah3.
- umi tuan rumah ni pon kecoh orangnya. tak rasa malu walopon baru sekali kot aku jumpa umi
- mimi mak rafif shake hand..haha.diorang ni cakap rafif speaking english.tak paham bahasa melayu.aku bantai suh die shake hand..hadoiii
- khairul ni geng gempa aku dari 1st time jumpe..allahuakbar, kitorang bersembang macam takde esok
- anez orang sekampung..memang takde stopper mulut die..aku peratiiii je anez ni.tak penat ke.dah la datang dari jauh.hahahaha

overall sangat happy dapat jadi sebahagian dari geng gojes ni..korang nak tau aktiviti geng gojes meh la like page Kelab GOJES Blogger Supermom and Baby

8 comments:

  1. bab my tue aku nak gelak sgt2..sampai ati ko aznor mementang my tue kurang ketinggian ko x nampak plak...hehehe

    ReplyDelete
  2. wah.. iklan yang akhir tu win tau aznoe

    ReplyDelete
  3. Bestnye duk belah kl.. byk aktiviti gini.. ros duk jauh nun di penang...sobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo sian ros..xpe nanti bebile kte gather belah utara plak..hehe

      Delete
  4. nok... ko jmpe aku dh dua kali lah... 1st mse kt besday rainbow.. haha... kecoh bru la best..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela..maksud aku baru sekali jumpe ko sebelum birtday double d ni..hehe

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets