permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 2 December 2015

current addiction - madison by sugarscaft

salam..hai readers

aku rase segala kegilaan bermula dari kakak aku..except masa dia pakai fareeda..sket pon aku tak heran.hahaha

dia tukar pakai nealofar..racun aku.tup-tup 4 helai dah cik lopa aku..pastu dia pakai plak sugarscaft..dia start masuk jarum dengan bagi shawl sugarscaft as birthday present. pastu dia bagi aku try pakai masa raya ngan raya aji..nak suh aku rasa betapa best sugarscaft (ss) ni kot..last2 dia buat2 tanya nak beli tak madison dia..dia nak letgo..pandaiii sangat dia tu.

sebenarnya idok la senang sangat teracun pon..nak kena tanya poket 'mampu tak kau poket'..mak rakyat marhaen uolls.bila poket kate..'boleylaaa' baru lah beli.

tapiiii memang best pon madison by ss ni uolls
- senang pakai sebab dah lekat skali inner kan
- untuk mak yang mendukung anak ni memang elokkk sgt.anak tarik? tadek hal.x bergerak pon.haha
- bleh wat macam2 style
- labuh tutup dada..


memula dulu tak yakin nak pakai sebab muka kan bulat macam bola..tapi bile pakai rase ok plak.


tengok..kakak aku start meracun dari baby tu dalam perot lagi..dah 3 bulan babynye baru aku beli.hahaha
sekarang dah ada 2 madison..dan mata asek la rambang nengok kaler2 yang lain..nanti la bila poket kate 'ok beli la maddy lagi'..hehe

4 comments:

  1. aku plak x sesuai pakai yg mcm ni.

    ReplyDelete
  2. cantiknya :) tapi memang selalu dengar SugarScarf punya instant shawl lawa dan selesa

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets