permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 31 July 2015

6 months old Ammara Jazlyn

salam..hai readers..

azam nak terus menulis kan..nak cite pasal raya macam dah agak basi..hmm.cite pasal ammara la.
jarang sungguh rasanya cite pasal ammara dalam blog

dah 6 bulan pon anak dara tu..

- dah pandai menerap..bergolek..dan mengundur.hahaha
- dah kenal nama..ammara, ara or adik
- minum 6x4oz susu kat taska
- masih fully breastfeed..alhamdulillah
- dah makan 3 jenis puree..dengan 3 kali makan dalam sehari

gaya makan minum tu macam sado sangat budaknye.tapi ammara ni bleh dilabel sebagai slim jugak..berat baru 7.4kg dengan tinggi 67cm..tak boleh nak dibanding dengan abangnye dulu..aqeel dulu kan baby michelin.

ammara nampak besar sbb pipi tembam yang diwarisi tu je.kah3


ammara : tayah nak happy sgt lah bang!

Wednesday, 29 July 2015

kembali menulis?

salam..hai readers..



lepas dari entri family day terus tenggelam tak timbul2..haha
padahal banyak sangat benda nak cerita.cuma tak cukup masa..
cerita raya 2 minggu lepas..
cerita ammara yang dah 6 bulan
breastfeeding journey
solid food ammara
rumah baru..
haihh..mood kemari lah!
akan ku usahakan utk kerap update pasni.pasti!
bloggerwidgets