permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 20 July 2016

Baraan Raya Gojes (Gombak)

salam hai readers


ceyy3 semangat plak die tu update blog..hehe
16hb yang lepas buat pertama kalinya aku join baraan geng gojes. walopon asben keje haritu gigih jugak kitorang ke Gombak. asben beraya dengan seluar keje. naseb baju sempat tuka.hahaha


rumah pertama yang sudi terima tetamu tu rumah ciknaa..
sampai2 diorang terus ajak bergambar, dalam kepala aku pikir owh diorang dah nak gerak g umah kak amy, tak sempat la aku rasa ketupat palas ciknaa..huwaaaa


rupenye tak..kak amy je yang balik dulu sebab ade tetamu. yang lain sambung makan..


rumah 1st aku sempat rase bihun goreng, ketupat palas ngan rendang daging..sesambil suap anak yang kelaparan.hahaha.


rumah kedua, rumah kak amy.. 1st time sampai rumah kak amy yang cantik tu..
kat rumah kak amy, aku sempat rase semuanyaaa..kuew teow goreng, sandwich, rendang, nasi impit, muffin..amboiii. simple je menu kak amy tapi sedappp semuanya..aku ngan ciknaa antara family paling last balik. ammara duk sibuk turun naik tangga sambil makan simpul kasih yang mula2 die mintak kat uncle epul..hehe.
asben kak amy kenan sungguh ngan rambut ammara. kena la kak amy ngandung lagi..hehe


next rumah ekin.. ekin jamu soto plak hoi..hujan2 memang terbaik lah..pastu rase pudding roti pon sedap.. selebihnye ralit tengok anak2 main.




aqeel sampai2 je kena peluk ngan piya..alolo comey sgt ni.ammara plak duk ulang alik dapur orang hoi..rumah ekin barang comel2 sgt.suke la budak2. dan ofkos kitorang jugak la tetamu terakhir.hahaha




tamat cite baraan sabtu lepas..next baraan sabtu ni ke klang dan ahad di rawang..
cuak mak nak jemput kekawan ke rumah burung ku..huhu

4 comments:

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets