permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 8 August 2016

Makan-makan selepas syawal dan misi 65kg

salam.. hai readers..

lepas syawal pon still ade jemputan makan2. hehe
hari jumaat dapat whatsapp dari ex-babysitter anak2 jemput datang birthday anaknye malam tu.. ofkos asben ajak pegi sebab kitorang memang rapat ngan ex-babysitter. sempat belikan jam buat hadiah.hahaha

Anak2 aku macam biasa, amek masa nak baik2 ngan orang.. tapi tak lama..dalam 15 minit dua2 dah hilang kemana-mana tah. anak2 babysitter ni jenis suka layan budak2. aku ade cite kat sini.



kitorang antara orang terawal sampai dan kitorang jugak antara orang terakhir..haha anak2 tak nak balik woi



Sabtu pulak ke rumah my amek munafie. 5 helai terus aku beli sebab murahhhh.haha. best munafie ni walaupun die nipis dari high waist slimming panties yang dulu tu.
aku sajeeeee je usik my cakap nak nasik ujan panas noxxa my tu.. sekali die masak daaa..sedapnyeeee.makan la aku sepuasnya sebab arini dah start diet! yey!



misi 65kg bermula harini.. start dengan ganti puasa..kalini nak try atkins for bf mommy
sahur dengan :
- air 1.5liter
- green tea
- seketul ayam goreng
- semangkuk sup sawi
- sebijik telur




Alhamdulillah sampai sekarang ni BELUM rasa lapar dan hasil pam 1st session tadi 8oz.hmmm not bad. maybe sebab sawi kot.



2 comments:

  1. Suka benor Cik Nad follow citer diet korang..chaiyokkk! Semoga tercapai misi..;)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets