permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 23 September 2016

Aidiladha 2016

salam.. hai readers

aidiladha kalini turn pahang. mohler kite balik pekan.

cuti agak panjang..hari jumaat malam lagi dah gerak balik. anak2 bile dah sampai kampung memang main + makan tak hengat la.semua makan..ais semua takleh halang dah

aqeel dah nampak batuk2.kahak skali

pagi raya..dah pakai baju cantik2. baju raya aidilfitri baru ni je..tangkap2 gambar.


asben ajak g jenjalan kat muzium. cantik kawasan tu..lepas la berlarian anak2 dengan pakai baju raya



masuk je kereta, aqeel dah nampak semput. sudahhhh..

terus asben lencong pegi hospital pekan.5 minit je dari rumah mertua.



neb skali dan clear. no wheezing..ok jom balik makan2 tido..
petang aqeel jumpe geng sepupu2..berlari lagi..
masuk malam semput balik.adoiii ibu risau lahhh

terus pegi emergency lagi.. nurse cakap selalunya kalau 2 kali neb dalam sehari kena admit. admit? esok nak balik la hoi.
dari pukul 8 malam sampai pukul 11 malam kat emergency. doc takleh decide nak admit atau tak..last2 doc release sebab katenye tak teruk.lega..

huwaaa..raya di hospital la citenye.
juadah raya yang sempat ibu jamah..ketupat palas, rendang daging, laksa pahang, nasi impit kuah kacang.


amboiii ibu diet kelautan hindi.hahaha

dah2 jom kite diet balik.ekeke

2 comments:

  1. aku nampak ko update td. tp bila click entry xde...uhhuhu aku baca yang lama... nape plak aqeel tu noe oiii.... sorry la jarang bukak fb lately

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..aku tuka date post tu..sbb tu about me je.nak link dgn profile..haha

      tula alin.sampai warded tu lepas balik dr kampung ritu.ni dah sehat alhamdulillah.harap x kne dah

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets