permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 7 September 2016

Mini Gathering GBSB - 31082016

salam.. hai readers

agak lama jugak diorang plan gathering ni tapi kejap2 panas kejap2 sejuk. aku pon konpius jadi ke idok
masa ammara kena hfmd tu betul2 seminggu sebelum  merdeka (hari yang diorang suggest untuk gathering). aku dah sure tak sure dapat join ke tak

dari singgah santai, golf club bukit beruntung sampai la ke teratak tokwan batu 16 Rawang
dari nak pegi dengan my sebab masing2 husband bz, tibe2 dua2 husband join.haha
dari menu bihun goreng singapore, nasik lemak sampai la ke rambutan je
akhirnya dapat jugak aku jumpe geng gile best ni

pagi hari kejadian, bangun2 ammara nanges kemain kuat.dah kenapeee plak.rase2 badan panas. memang demam lah ni.laju2 inform kat group kemungkinan besar tak dapat join
lap2 badan ammara dan dia sambung tido. dalam hati ibu ni kemain melonjak nak jumpe kengkawan.tapi anak plak tak sihat.haih
pukul 10 camtu ammara bangun sengih2. eh sehat dah ke awak ni. tanya asben boleh tak dia kluar kejap.temankan kitorang ke sana.dan dia cakap boleh..yey! moh anak2

siap2kan budak2 dan dalam pukul 12 gak baru dapat kluar. singgah enkei amek asben dan zass ke teratak tokwan.alo dekat je pon.
sampai2 deme dah kemas2 makanan! sampai ati!. naseb sempat salam polok2 siyom pipi.

berendam la aqeel dalam setengah jam. sebab kan kitorang antara yang terakhir sampai semua barang kitorang la kena settlekan. datang 1 beg plastik.. balik bawak 3 plastik beso.hahaha

alhamdulillah sempat gak jumpe geng gojes ni. seronok sangat. taktau ape la mandrem group ni sampai buat aku rase nyesal gile kalo tak join gathering.hahahaha

satu2 nye gambar yang hade aku..








No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets