permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 14 October 2016

Review - Header blog murah

Salam.. hai readers

cantik ke cantik design blog baru kite! haha.

tukar header sebab kengkonon nak pakai domain.domainnya belum beli header dah tukar dulu.kah3

guna khidmat designer kat opis ni.dah alang-alang duduk selang se-cubicle je, try la mintak tolong.hehe. Dyan ni banyak buat design untuk  web je sebelum ni. 1st time dia buat design header.

hasilnya? memuaskan sangat-sangat. dalam 3 hari dah dapat beberapa design untuk dipilih. pastu boleh la nak request tukar gambar ke, colour ke..

harga bergantung pada requirement kita. kalau simple2 ni murahhh je uols.

btw dyan ni freelance designer.kalau perlukan khidmat utk buat web ke graphic ke flash ke boleh jugak contact die.hehe

<Klik gambar untuk ke website Dyan>
Contact No : 0182421461
Email : diyanaaim@gmail.com

p/s : sape2 nak gunakan khidmat dyan ni sebut nama Aznor nanti kite suruh dia bagi murah =))

6 comments:

  1. wah.. new look.. harap semangat lebih la nanti... heheheh

    ReplyDelete
  2. purple! cantik.. baru la semangat update blog..eh hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaceh ciknaa..harap2 semangat tak pudar :)

      Delete
  3. Replies
    1. yay! hahaha.bg semangat sikit menulis

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets