permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 9 November 2016

Review - Under Eye Serum & Organic Susa Detox Body Scrub (Choco Honey) PureBySafiyyahOsman (PbySO)

salam hai readers.



lebih kurang sebulan guna under eye serum. dari setitik sehari sekarang hanya guna setitik 2 kali seminggu.

kesannya?

nampak tak? nampak tak? eyebag dah makin berkurang. dan kalau perasan garis-garis halus bawah mata pun berkurang. yay!
dah banyak jugak produk kite try untuk under eye ni. rupa-rupanya mata kite ni mintak bahan asli uols
under eye serum ni masa pakai rasa oily tapi cepat menyerap dan wangi. 



UNDER EYE SERUM ni diadun dengan 8 jenis minyak yang sangat bagus untuk segarkan bawah mata yang keletihan. Dengan penggunaan yang konsisten, mata anda tidak lagi keletihan dan garis-garis halus juga dapat dinyahkan dan mampu meghilangkan "PANDA EYES"

8 jenis minyak yang diadun bersama : 
Carrot Seed Oil
Roseship Oil
Fennel Oil
Sweet Almond Oil
Lavandula Oil
Vitamin E Oil
2 base oil (secret recepi)

Fungsi lain : 
- Bagus untuk hilangkan keletihan bawah mata
- Merawat lebam bawah mata
- Menghilangkan kedut-kedut kecil di kawasan bawah mata
- Bagus untuk redakan eyebag.
- Kaya dengan Vitamin C

Cara Penggunaan : 
1. Seminggu pertama - gunakan setiap malam sebelum tidur
2. Titiskan 1 titik ke jari, ratakan ke seluruhan bawah mata.
3. Minggu kedua - gunakan seminggu 2 kali sahaja



Meh nak cerita pasal organic detox body scrub pulak. Bukak je penutup scrub ni semerbak bau coklat. Ya Allah rasa nak makan. hahaha.
Pakai scrub ni sebelum mandi. kesannya? serta merta lembutttt sgt kulit.. serius ni. korang kena try.
nak jadi kan testimoni kite sental kulit asben. bersih terus.haha




ORGANIC DETOX BODY SCRUB ni dihasilkan daripada gula tebu organik dan garam detox, diadun dengan serbuk koko, minyak zaitun dan madu asli yang berupaya memelihara kulit serta melembabkan kulit. Scrub ni menjadikan kulit anda cerah dan glowing. Tak perlu lagi lotion badan selepas gunakan scrub ni.

Fungsi body scrub ini:
- Sangat sesuai untuk kulit badan yang tidak terlalu kering, tidak terlalu berminyak, kurang tidur dan stress
- Menghilangkan bau badan.
- Mencerahkan kulit dengan cara membuang sel kulit mati
- Melembabkan kulit
- Berfungsi untuk mendetox seluruh badan
- Melancarkan peredaran darah

Cara Penggunaan : 
1. Basahkan badan
2. Lumurkan scrub ke seluruh badan
3. Bilas dengan air bersih tanpa menggunakan sabun

Yang best produk-produk PBySO ni 100% bahan asli 
- bebas bahan kimia 
- bebas pewarna
- bebas pewangi
dan dibuat secara homemade

Jangan risau produk PbySO boleh dibawa solat

Nak dapatkan produk- produk best ni? boleh visit

IG dan FB Page : purebysafiyyahosman
No Tel : +60194163319

Nak tengok testimoni produk2 PbySO?
boleh search #testimonipbyso atau testimoni.purebysafiyyahosman di instagram

List stokist/agent/dropship PbySO
IG : stokist.purebysafiyyahosman

nak kenal-kenal dengan founder PbySO yang friendly tu? boleh la jenguk blog : www.sweetlikekisses.com

jap2 ada lagi benda best nak bagitau.
sekarang tengah berlangsung lucky draw IPhone 6 dan IPhone 7 di PbySO.
Nak join pun mudah sangat-sangat.
cuma beli produk PbySO bernilai RM30 untuk 1 penyertaan.
untuk maklumat lebih lanjut boleh ke FB Page purebysafiyyahosman




2 comments:

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets