permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 2 December 2016

Aqeel 4th Birthday treat and celebration

Salam.. Hai readers

marilah menulis sikit cerita pasal birthday anak bujang aqeel suhayl

29hb november 2016 genap 4 tahun si bujang mata bulat, pipi labuh, bibir merah anak ibu tu.
mulut dah macam bertih,segala macam dia dah boleh bertanya.
obses dengan upin ipin dan ultraman.
tahun depan dah masuk tadika. 
ibu rasa anak ibu kecik lagi. rasa baru lagi ibu peluk aqeel dalam labour room. ok ibu emosi

kitorang dah bagi early birthday treat untuk aqeel sebenarnya, awal bulan november.
bila tanya aqeel nak pegi jalan mana? dia jawab..nak pegi hotel yang ada kolam tu (gold coast morib yang dia maksudkan). walaupun...awak turun je tangga rumah kite ni nak. terbentang swimming pool.hahaha

nak tunaikan jugak mohler kite ke GCM sekali lagi.
ibu tak check in, tak upload gamba pon kat fb sebab ibu takot nak baca warning2 dari kawan2 ibu.haha.
ibu is penakot.



tapi alhamdulillah tak ade perkara yang tak diingini berlaku. semuanya baik2 saja bilik selesa walaupun pukul 3 baru boleh masuk.
menghadap betul2 dekat tempat orang tunggu nak turun slide (-.-)
jalan2 pantai, tidur awal dan sarapan pagi yang best. cukup lah kot untuk ibu ayah rehat2 + happy kan birthday boy.




sehari sebelum birthday..

aqeel : ayah, balut la otromen ni, buat hadiah abedaytuyu aqeel

hahaha.ayah ade sikit sebak terus cakap nak beli kek lah malam ni. ibu beli hadiah balut siap2.






anak dua kan.hadiah kena dua.kek kena tulis nama dua2. 
jadikla celebrate kecik2. lepas makan kek, aqeel request nak main playground kat mekdi.alahai easy peasy sangat la permintaan anak ibu. zass 3 minit sampai mekdi.hahaha

tetibe ade 2nd celebration plak. so update sini la sket. celebrate dengan opah, mamayong + acu. beli kek sekali lagi. kalini beli kat berry's pulak. aqeel request nak ultraman atas kek. nah nak! seketol ultraman. haha. seronok la aqeel dapat hadiah lagi. 






Aqeel Suhayl bin Abdullah Shariffudin
Membesarlah sayang dengan sihat dan bijak..


Ibu Ayah & Adik Ara sayang Abang Aqeel selamanya

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets