permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 18 January 2016

Aqeel's 3rd Birthday Party

salam.. hai readers

punya lama peram entri ni.ok ibu tetap nak publish walopon dah berkurun lama.kenangan masa depan ni.
1st birthday kat rumah opah, 2nd birthday buat kat kfc dan kali ni kat rumah sendiri je.. 

sebenarnya takde plan pape celebration pon untuk birthday aqeel..mula-mula ayah aqeel cakap kite sambut berempat je la kat rumah..tibe-tibe ade plak geng opis ajak celebrate kat taman layang-layang sebab ahad tu ade member opis kawen kat kepong..dan last skali opah aqeel cakap nak datang rawang, celebrate birthday aqeel.

dah kalau opah nak datang dari jauh tak kan la tak wat makan2 kan..plan nak wat minum petang je. tapi opah aqeel plak tambah menu pulut kuning + rendang ayam..dan terjadi la unplanned birthday party aqeel dengan tema Robocarpoli. tetamu pun jemput mane ingat je. hahaha

Party flag

Birthday cake


OOTD

Plan memula nak pakai merah + putih. Last2 abang adik je pakai baju robocarpoli.hehe


Foods
- Bihun sup
- Pulut kuning + rendang ayam
- nugget + fries + sosej
- puding kastard
Lupa snap gamba makanan kat meja.hahaha

Tetamu

Meriah jugak la rumah burungku itu..majlis belum habes aqeel dah bukak hadiah.. dia macam saited lain macam dapat hadiah.mungkin baru tau  erti harijadi.kehulur kehilir di bawak hadiah.risau adik amek..adoii. thanx uncles & aunties




p/s : ibu dah semakin yakin nak invite kengkawan datang rumah kecil kite..hehe


bloggerwidgets