permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 9 March 2016

hubby's 29th birthday

salam..hai readers

birtday celebration ammara pon tak update lagi, update birthday ayahnya dulu.hehe

5 Mac lepas birthday asben yang ke 29.taktau nak bagi hadiah ape..
tapi husband ni peminat barang adidas.ape saje benda yang berline 3. dari baju, kasut, sandal semua nak adidas

pikir punya pikir nak gantikan la jam hantaran dulu yang pecah cerminnye..aqeel yang wat ibu plak nak ganti.hehe

birthday hari sabtu, jumaat tu time lunch hour belikan jam.
balik rumah, dia macam tau ada sumting untuk dia..dalam gurau2 dia tanya "mana sayang sorok hadiah abang"..derr..apeke tak malu sangat ni.ahaha
kebetulan asben kena stayback kt ofis sampai pukul 2pagi, so letak je la kotak jam atas meja makan dengan sekeping notes.hahaha.mak tak sempat beli kad hoi.





happy kemain bangun pagi.muka ade senyummm. alhamdulillah suke la tuu
so asben beria cakap nak spend time with family on his birthday.yoolahh.berjalan2 pastu main bowling..6 game! ko ghase? nak tercabut tangan mak.aqeel pon main bowling jugak tapi aqeel dapat special treat.pagar kat longkang.hahaha.


malamnya belanja la dinner kat steak@sempang kundang. ini kali kedua kitorang makan kat sini. sedap+reasonable price+big portion




p/s : next entri ibu update pasal birthday ammara okeh!
bloggerwidgets