permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, 2 November 2017

3rd pregnancy : 4D scan with jezzlyn @ umra seksyen 13

Salam..hai readers

Ibu just tukar 2nd to 3rd je kt post title. Haha. Mmg dr aqeel lagi scan ngan jezzlyn kat umra sebab suka cara dia pujuk baby dalam perut.

Kalini dibu amek details scan. Maklom lah dh msuk 30 ni risau la kot baby dalam perut tak cukup zat kan..

Bestnya detail scan ni sebab dia check semua organ. Dari otak,jantung, pundi kencing, tulang2 sampai lah ke letaknye tali pusat. Besarnya kekuasaanmu ya allah. Masa detail scan ni aqeel ngan ammara dh sibuk melompat sane sini. Ye la boring kan tgk tv takde kaler. Haha

Lepas detail scan baru la buat 4d scan. Terus jezz try cari muka. Susahnya nak dapat capture muka dia. Dua2 tangan tutup muka. Dari telentang ibu kena ngereng kiri pastu kanan baru dapat gambar muka. Hahaha. Lepas tengok muka terus check gender. Memang style dibu 26-28w baru nak tau 100% gender. Dan rasa2 yang ke3 ni geng abang aqeel ke kakak ammara? Hehe



Overall sangat2 berpuas hati dengan sonographer jezz ni. Detail scan + 3d4d scan rm180. Murah la kan. Hehe



1 comment:

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets