permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, 10 January 2018

3rd pregnancy : 37 weeks

Salam hai readers

1st post untuk 2018. Happy new year korang!
Pejam celik dah 37 week 3rd baby ni. Kurangggg sangat cerita pasal yang ke3. Bukan dibu tak sayanggg tau tapi dibu malas beno nak update blog. Haha

So update untuk minggu ke 37. Barang baby insyallah hampir 100% ready. Beg pon dah siap. CL dah booked. Kalini kena extra ready sebab berpantang kat rumah sendiri. Maklom lah anak sulong dah sekolah. Rugi plak kalo dcutikan semata2 sebab dibu nak pantang kat kampung kan? Tapi opah tetap akan datang jaga dalam pantang nanti.

Start 36week dah kena checkup seminggu skali. Murung la hai asek kne hadap kk je 😂

37 minggu ni dah rase letihnyaaa badan. Faktor usia maybe. Kalau dapat cuti tu seronok sungguh rase. Kalini ramai tegur perot dah kebawah. So takleh nak agak baby ni geng abang ke yg klua awal 2 hari dari edd atau geng kakak yang overdue 7 hari.

Plan asalnya akan start cuti on 39w 2d nanti. Tapi bila dikenang2 badan yang tak larat ni rasa nak cuti awal plak 😥



Semoga segalanya baik2 saja..
Yang dikandung ini sehat tubuh badan..
Dan dipermudahkan urusan melahirkan..

P/s : Dibu still seram dengan contraction.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets