permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, 13 September 2018

Serbuk cheese segara - Cheeza's

Salam hai readers

Korang penah tak tercari-cari cheese yang sedap macam atas cheezy wedges tu? aku antara yang mencari cheese tu sebab aqeel memang sukeee sangat cheezy wedges KFC.

Aku penah beli sos cheese yang dalam botol jual kat supermarket tu. Rase die still tak sama. akibatnya anak-anak pandang sepi je.

Family day baru-baru ni dapat sponser Cheeza's. Tunggu kawan-kawan review dulu, nampak sedap.




So pagi ni dibu gorengkan naget, pastu bancuh serbuk cheese ni.




Senang betul korang, tambah air panas je kat serbuk tu.. kalau ko suke pekat buh sikit air, nak cair lebihkan air. dan rasanya tetap samaaa pekat ke cair. sedap tak tipu.

200gram Cheeza's cheese powder ni boleh dapat 750ml sos cheese! ko ghase? berbaloi2 woi

Nak order? pegi terjah FB : Cheezas Cheese Powder - HQ

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets