permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, 18 February 2017

Face Oil Yang Tak Minyakkan Muka Langsung rupanya, WUJUD!

Salam.. Hai readers


Harini nak cerita pasal  ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL Dari Purebysafiyyahosman. Selalu orang cakap kalau guna face oil muka mesti naik jerawat. Itu semua mitos ok! 


NO BABE! U WON’T GET MORE PIMPLES IF YOU USE OILS! - Founder Purebysafiyyahosman, SafiyyahOsman.

Esa Golden Jojoba Face Oil ni tidak berminyak bila pakai dan apply dimuka. Hanya titis 1titis di tapak tangan, warmkan dan ratakan ke seluruh wajah. Pakai setiap pagi dan malam sebelum tidur.



Korang berjerawat yang bernanah tu? Jangan risau oil ni sesuai untuk semua jenis kulit .Esa Golden Jojoba Face Oil ni minyak yang paling dekat dengan minyak yang dihasilkan oleh sebum kita. So bila pakai, muka tak kan rasa berminyak dan paling best, tak kan ada minyak-minyak jahat yang keluar berlebihan! Sebab Golden Jojoba oil ni memang power bab control pengeluaran minyak di muka kita.



Minyak ni jugak boleh dijadikan sebagai alas sebelum menggunakan foundation. Bila muka berminyak kan kalau pakai make up sekejap je dah hilang. Pastu kalau kulit kering, bila pakai makeup nampak macam mengelupas pastu bercampuk-campuk bedak kan, haa guna la Esa Golden Jojoba Face Oil ni sebelum pakai foundation. Dijamin terbaik. Yang kulit berminyak, make up boleh la tahan lama, yang kulit kering, kulit korang akan nampak smooth sekata je.



Satu lagi Esa Golden Jojoba Face Oil ni boleh pudarkan parut jerawat lama dan jerawat baru. Kalau konsisten pakai tiap hari 1titis waktu pagi, 1 titis waktu malam, parut-parut jerawat lama boleh hilang..inikan plak jerawat baru kan. So pakai dan guna secara konsisten.

Esa Golden Jojoba Face Oil ni akan meningkatkan daya ketahanan kulit wajah kita. Kulit kita ni tak akan mudah luka dan tak mudah sensitif. Untuk muka kering diusia 40an kalau konsisten guna, jeragat baru tak akan naik di wajah. Ape lagi bleh la beli untuk mak kita. hehe


Esa Golden Jojoba Face Oil ni kan minyak yang baik yang bleh lembutkan kulit, ofkos la dia boleh kurangkan garis dan kedutan kecil pada kulit orang yang kering, normal atau berjeragat sebab dia akan sentiasa lembabkan kulit kita. So kulit akan sentiasa lembut, lembab dan nampak glowing. Bab glowing tu memang jadi kegilaan kan sekarang ni. hehe



Korang tau tak ape tu eczema or psoriasis? ha kalau korang alami eczema atau psoriasis kat muka korang wajib guna Esa Golden Jojoba Face Oil ni setiap hari. Eczema  dan Psoriasis korang akan slow-slow hilang dan kawasan tersebut akan sentiasa lembab dan ada minyak baik.





Banyak betul kebaikan Esa Golden Jojoba Face Oil ni kan. Untuk kulit remaja purba macam iols ni mestila berharap sangat muka tak disinggahi jeragat kan. Esa Golden Jojoba Face Oil ni jugak boleh menghalang pertumbuhan jeragat baru dan mengelakkan wajah dari mudah tumbuh jerawat bernanah. 
Dia kan minyak baik. minyak-minyak jahat semua dia singkirkan. So PH kulit kita akan seimbang la 


Selalu orang mention pasal kebaikan Argan Oil kalau dijadikan face oil kan tapi kenapa founder PureBySafiyyahOsman pilih Golden Jojoba Oil?

1. Sebab Golden Jojoba Oil ni tersangat bagus untuk kulit yang sensitif. Tak kesah la samada kering atau sensitif berjerawat 



2. Golden Jojoba Oil ni ialah minyak yang paling dekat dengan minyak yang terhasil dari kulit muka manusia. Paham ke paham? hahaha. Maknanya minyak yang lebih kurang sama dengan minyak kat kulit muka kita ni



3. Lagi 1, Golden Jojoba Oil ni ada 10000000 kegunaan dan kebaikkan. Korang boleh guna pada kuku, rambut, muka pon boleh.. Kan kita boleh jadikan base sebelum makeup..Memang meletop la hasil dia kan! 

Nanti kite share testimoni orang yang guna face oil Purebysafiyyahosman jadi base sebelum apply foundation. Dan berapa ramai yang sangat berpuas hati guna Esa Golden Jojoba Face Oil Purebysafiyyahosman ni.



Dan korang kena tau ni. Mana nak cari oil face yang sangat ringan dan mudah menyerap sehebat Esa Golden Jojoba Face Oil. Nama je face oil tapi tak terasa minyak dia. Memang terbaik uols



Nak tau lebih lanjut?


IG dan FB Page : purebysafiyyahosman
No Tel : +60194163319


1 comment:

  1. apa apa pun produk mesti cara penggunaannya kena konsisten ..kalau nak hasil yang ok

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets