permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, 31 October 2017

Aqeel warded & Parent meet teacher day

Salam. Hai readers.

Kalau anak2 kawan2 yang lain baru nak start exam, anak dibu dah settle exam last 2 weeks. So, last saturday ade parent meet teacher day.

Aqeel warded start hari jumaat lagi due to pneumonia. Dari bilik asthma, dibawak ke yellow zone dan terus ke red zone. Dibu ingat aqeel semput biasa je rupanya ade kuman dalam paru2.. huuu. Ayah yang jaga aqeel dekat wad sebab dibu ade si kinteng yang perlu dipeluk utk tido. Hehe



So hari sabtu tu dibu pegi school dengan ammara je. Without aqeel. Sedey sikit..


Mula2 cikgu tunjuk rekod bacaan bm, bi dan qiraati. Bm dan bi alhamdulillah aqeel kat top rank. Tp untuk qiraati ade sikit problem cikgu cakap. Hahaha.



Pastu tunjuk plak kertas ujian. Semua 100%. Tp cikgu ckp semua arahan cikgu la bacakan. Sokey lah tu nak.

Last sem ibu pegi cikgu ckp aqeel lemah kat math..sekarang math dah ok cuma kena lebih tumpuan baca iqra'. Hafazan semua ok cuma sayang sgt suara. Malu2 mcm dibu. Ehh

Alhamdulillah. Ibu tak letak expectation yang tinggi pon untuk aqeel. Aqeel has done a good job! Dibu lebiu syg.

P/s : aqeel discharge on saturday night. Alhamdulillah

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets